FR     |     NL
  
 
Voorstelling
In onze gezellige brasserie geeft u niet alleen uw ogen flink de kost: geniet 7 dagen op 7 van onze heerlijke zeevruchten, kreeft of bouillabaisse, ons Schots rundvlees, ...
Onze kaart
Vis- en schaaldierenrestaurant Le St Georges deelt heel zijn menu met u. In deze rubriek vindt u ons volledige menu dat u bovendien gemakkelijk kunt downloaden.
Groepsmenu
In Le Saint-Georges kunt u kiezen uit verschillende menu’s die we speciaal voor groepen van meer dan 10 personen hebben samengesteld. Ontdek hier onze groepsmenu’s...
De eigenaar baat al sinds 1991 een restaurant-brasserie uit op het gelijkvloers van de Emile Maxlaan 81. Eerder werd het gebouw al gerenoveerd door l’Atelier Quatr’a.

Een tijdje nadat de heer Loulas zijn hand kon leggen op het gebouw waarin het restaurant is gevestigd, kon hij ook het aanpalende gebouw (nr. 79) opkopen.

Toen hij dat pand wou gebruiken voor de uitbreiding van zijn restaurant nam hij contact op met l’Atelier Quatr’a. De bedoeling was om de te krap geworden keuken te verhuizen en groter te maken en om de zaal op de tussenverdieping van nr. 79 te vergroten. De sanitaire en andere voorzieningen, zoals de opslagruimtes en koelkamers, moesten opnieuw geklimatiseerd worden om nog beter te voldoen aan de hygiënische voorschriften, die door de jaren alleen maar strenger waren geworden.

Zijn droom was om een nieuwe wind door het restaurant te laten waaien, zonder zijn vaste eetgasten daarbij tegen de borst te willen stuiten. In minder dan 6 weken onderging het restaurant een grondige metamorfose en kreeg het een hedendaags imago aangemeten.

De werken dienden ook om de gevels en alle elementen die op straat zichtbaar zijn te restaureren.

Vandaag is iedereen het roerend eens over het succes van dit project.
Restaurant Le Saint Georges - Émile Maxlaan 81 - 1030 Brussel - België - Tel.: +32 2 736 78 26 - Fax: +32 2 736 78 26 - BTW: BE 0444.721.343 -
Création site internet | IDcreation 2012